Waarom Lavida Financiële Planning?

 

Lavida Financiële Planning BV is gespecialiseerd in onafhankelijk hypotheekadvies. Dit betekent dat we bemiddelen voor nagenoeg alle geldverstrekkers in Nederland. Dit betekent dat u kunt kiezen voor voorwaarden die het beste bij u passen en het scherpste rentepercentage wordt bedongen. Het is mogelijk om financiële dienstverleners te combineren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een hypotheek afsluiten bij ABN AMRO, een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij de Amersfoortse en een overlijdensrisicoverzekering bij REAAL.

 

Wij adviseren en bemiddelen voor een All-in tarief van 1.500. De vaak verplichte overlijdensrisicoverzekering is inclusief. De advieskosten betaalt u aan de notaris een paar dagen voordat de verstrekte hypotheek passeert. Mocht uw hypotheekaanvraag op de een of andere manier niet rondkomen dan zijn de gemaakte kosten voor onze rekening (No Cure No Pay).

 

Lavida biedt als extra service aankoopbegeleiding aan. Dit betekent niet dat we tijdens de bezichtigingen met u meegaan. Wel zorgen we ervoor dat u niet te veel betaald voor uw woning. Wij voeren namens u de onderhandelingen en controleren het voorlopige koopcontract.

 

Opleidingen. Adviseurs van Lavida zijn naast de wettelijke opleidingseisen EFA / FFP gecertificeerd. Dit betekent dat we niet alleen verstand hebben van hypotheken, maar u met al uw financiële vraagstukken kunnen helpen. Tijdens de aankoop en financiering van uw woning tot en met het moment dat uw nabestaanden vragen hebben met betrekking tot uw nalatenschap.

 

Netwerk. Een hypotheekverstrekker eist dat de door u aangekochte woning wordt getaxeerd. Tevens dient de hypotheekakte bij een notaris te passeren. Lavida heeft een netwerk van administratiekantoren, aannemers, fiscalisten, ingenieurs, makelaars, notarissen en taxateurs. Als extra service kunnen we noodzakelijke specialisten voor u organiseren. Hiervoor brengen we geen extra kosten in rekening.

 

Onze adviseurs hebben een smartphone van de zaak (met e-mail, whatsapp en telegram). Het gaat wat ver om te stellen dat ze 24/7 bereikbaar zijn, maar een 9-5 mentaliteit is zeer zeker niet van toepassing. We kunnen niet garanderen dat u een adviseur voor het leven heeft, maar kunnen garanderen dat het personeelsverloop lager ligt dan bij uw bank.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak.