Over Lavida Financiële Planning B.V.
Financiële Planning en onafhankelijk hypotheekadvies CFP®

Wie is Lavida Financiële Planning B.V.?
Lavida Financiële Planning B.V. is opgericht op 20-02-2009 en ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 32145993 als assurantietussenpersoon, financieel planning en onafhankelijk hypotheekadvieskantoor. Het kantoor is gevestigd in Almere Stad aan ’t Vooronder 72 (1319 AH), heeft een AFM vergunning onder nummer 12019305 en is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) onder nummer 300013761. De enige eigenaar is Pjotr Maijenburg B.V. die bij de kamer van koophandel is ingeschreven onder nummer 32141986 sinds 05-11-2008.  

Financieel Planners behartigen de (financiële) belangen van en fungeren als vertrouwens persoon voor mensen. Het zijn betrokken, deskundige en integere professionals die naar beste kunnen helpen met het nemen van moeilijke, impactvolle (financiële) beslissingen tijdens belangrijke levensgebeurtenissen.  De doelstelling is om mensen in staat testellen nu, straks en later comfortabel te leven. Financieel in- en overzicht geeft gemoedsrust.    

Waarom is Lavida Financiële Planning B.V. opgericht?
Lavida Financiële Planning B.V. is voor een betere, meer toegankelijke en transparante financiële sector. Het kantoor is opgericht op 20-02-2009 om mensen vooruit te helpen door positieve verandering te realiseren en te begeleiden tijdens belangrijke levensgebeurtenissen. Onafhankelijke financiële planning voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maken.  

Iedereen verdient onafhankelijke begeleiding tijdens belangrijke impactvolle levensgebeurtenissen. Het is sowieso goed om regelmatig stil te staan bij wat écht belangrijk is samen met een onafhankelijk financieel planner met hoogwaardige kennis en een integrale blik.  

De juiste financiële beslissingen worden genomen op basis van inzicht en overzicht. Gemoedsrust is net zo belangrijk voor geluk als gezondheid en het hebben van vrienden. Iedereen kan zijn leven inrichten zoals zij dat zelf willen en hun geldzaken op orde hebben. 

Wat zijn de overtuigingen van Lavida Financiële Planning B.V.? Wanneer je een woning met gezond verstand verkrijgt, deze goed onderhoud, verduurzaamt en de hypotheek aflost dan is het één van de beste en veiligste lange termijninvesteringen die je kunt doen.  

Investeer tijd en geld in je persoonlijke ontwikkeling. Werk wordt uitdagender en inkomsten stijgen.  

Zorg ervoor dat je minder uitgeeft dan er binnenkomt. Investeer het verschil periodiek in een wereldwijd gespreid aandelenfonds met lage kosten. Investeer extra in de jaren dat je forse verliezen leidt.  Prioriteer je lange termijn doelen, dromen en wensen. Verlies deze niet uit het oog en stel ze regelmatig bij. Het leven is wat er gebeurd, terwijl je druk bent andere plannen te maken.   

Hoe werkt Lavida Financiële Planning B.V.?
Onzedienstverlening werkt als volgt: 

·        Wij kennen je situatie
·        Wij vertellen de waarheid over geld
·        Wij zijn onafhankelijk en worden alleen door jou betaald
·        Wij zijn bereikbaar en je hebt één vast aanspreekpunt
·        Wij maken duidelijke afspraken over onze vergoeding en onze toegevoegde waarde  

Wij kennen je situatie.
Voorafgaand aan de kennismaking op onze kosten willen we alvast een heleboel (financiële en juridische) informatie van je ontvangen. Tijdens de kennismaking willen we je zo goed mogelijk leren kennen. Je (lange termijn) doelen, dromen en wensen leggen we vast in een klantproefiel.   

Wij vertellen de waarheid over geld.
Goed en eerlijk advies draait niet om wat je wilt horen, maar hoe het is. Wij maken de zaken niet mooier dan ze zijn. Het kan of het kan niet.  

Wij zijn onafhankelijk en worden alleen door jou betaald.
Er is geen financiële band of verplichting met onze aanbieders. We ontvangen geen commissie of provisie. Er is voor ons geen belang om een financieel product te adviseren, tenzij dit in jouw belang is.   

Wij zijn bereikbaar en je hebt één vast aanspreekpunt.
Ons kantoor is laagdrempelig. Je kunt ons appen, bellen, bezoeken en / of mailen op redelijke tijden. Lukt het ons toch niet om direct te antwoorden dan proberen we er dezelfde dag op terug te komen. Wij streven naar een duurzame en persoonlijke relatie.   

Wij maken duidelijke afspraken over onze vergoeding en onze toegevoegde waarde.
No Cure No Pay is onze werkwijze. Wanneer we niet van toegevoegde waarde kunnen zijn dan melden we dit.

Welke diensten levert Lavida Financiële Planning B.V.?
·        Aankoopbegeleiding
·        Echtscheidingsbegeleiding
·        FinanciëlePlanning
·        OnafhankelijkHypotheekadvies
·        Vermogensopbouw 

What we are best at

Our Services

Support
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts
Strategy
Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life
Management
Blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name
Events
Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life
Training
Blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name
Consulting
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts
Tijd voor een goed gesprek
Omdat je een hypotheek zoekt die bij jou past.
Start Now